Termoruder

Vi fører alle typer termoruder fra den lille bondehusrude til 3-lags med krypton til 0-energi huse og komplette facadeløsninger.

termo

Lavenergi termoruder

Afhængig af behov og ønsker leverer vi ruder med en U-værdi ned til 0,5.

termo

Lydreducerende termoruder

Vi lagerfører lydlaminat og tilbyder termoruder med lydreduktion.

termo

Solafskærmende termoruder

Vejledning om lystransmission, solenergi transmission, UV-transmission m.m.

termo

Alle de andre typer

Ruder med ornamentglas, sprosser, buede, persienner, bly, silikonelimede.

termo

personsikkerheds termoruder

Brandsikring eller sikringsglas mod skud.

Termoruder
Vi leverer termoruder engros af alle tænkelige typer. Alle vores termoruder er produceret i bedste kvalitet, på nyeste maskiner og på moderne fabrikker i Danmark og Europa. Der er 5 års garanti på alle vores termoruder/energiruder og sikkerhed for at alle vore ruder er A-mærket samt certificeret efter EN 1279, og dermed tilhører den bedste klasse på marked. Der er sket en stor udvikling indenfor termoruder siden vi i 1941 startede med at forhandle termoruder engros. Termoruder kan fås i et utal af varianter afhængigt af behov: Lavenergitermoruder: Moderne termoruder kaldes mange navne: Energitermoruder, energiruder, lavenergitermoruder, superlavenergiruder eller ruder med lavemissionsbelægning. Der er grundlæggende tale om den samme ting, nemlig en termorude, hvor ydersiden af det inderste lag glas er forsynet med en tynd metalbelægning, som kaster en del af varmestrålingen tilbage i rummet, men stadig tillader det meste af solens varme og lys at trænge ind i huset. Er hulrummet mellem glaslagene fyldt med en luftart som f.eks. argon eller krypton, forbedres isoleringsevnen, ligesom den også bliver bedre, jo større afstand der er mellem glassene.
Vi har lavenergitermoruder med en U-værdi helt ned til 0,5. Solafskærmende termoruder: Med solafskærmende termoruder kan op til 85 pct. af energien holdes ude. Den solafskærmende termorude fungerer ligesom en almindelig energirude, ved at en tynd metalbelægning reflekterer en del af varmen tilbage i rummet. Samtidig kaster den en større del af den udefrakommende varme fra sollyset tilbage igen, så det ikke trænger ind i huset. De solafskærmende termoruder er konstrueret, så de lukker mest muligt lys ind. Lydisolerende termoruder: Meget støj fra eksempelvis togbane, industriområder mm. kan mindskes ved at benytte lydisolerende termoruder. Den kraftigste lydisolering fås med trelagsruder, hvor glassene har forskellig tykkelse, og afstanden imellem dem også er forskellig. Den bedste dæmpning opnås, hvis det ene lag glas er lamineret. Trelagsruder kan dæmpe støj med helt op til 50 dB. Personsikkerheds/Brandsikringstermoruder: Ruder med sikkerhedsglas anbefales til vindueselementer eller terrassedøre, der går fra gulvhøjde, og til højt placerede vinduer, f.eks. tagvinduer. Det inderste lag glas er enten hærdet eller lamineret, så der ikke falder store skår ned, hvis ruden går i stykker.